Vanilla 1.3.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    • CommentAuthorLeonardoS
    • CommentTimeJul 19th 2020
     permalink
    Hi there.
    I just open the site after a few hours, the shots on the New Submissions session are appearing in a random order and not in chronological order, it is all mixed up.
    Don't know if it just for me and if maybe after a while it comes back to normal, but I thought I should let you kmow.
    • CommentAuthorMisterZob
    • CommentTimeJul 19th 2020 edited
     permalink
    Hello LeonardoS,
    It's a known issue that seems to come and go every now and then: https://forum.whatthemovie.com/comments.php?DiscussionID=787
    • CommentAuthorLeonardoS
    • CommentTimeJul 19th 2020
     permalink
    Thank you, @MisterZob!
    No worries then. I noticed that is only on the overview, when I navigate through the arrows it is still in order :)

    Ciao
    • CommentAuthorgreyhound
    • CommentTimeJul 20th 2020
     permalink
    Same here.
    • CommentAuthorxorandor
    • CommentTimeJul 27th 2020
     permalink
    • CommentAuthorvepro
    • CommentTimeOct 24th 2020
     permalink
    hello,
    nice job on all the things I have no clue about.
    but, there is a small problem after the upgrade,
    the keyboard voting doesn't work.

    thanks in advance
    •  
      CommentAuthorRigborg
    • CommentTimeOct 24th 2020
     permalink
    Two things.
    1. When uploading the "check if shot has already been uploaded" only shows a few archive shots. Like this https://imgur.com/a/Fm4yxe5
    2. I have way too many WTM bucks, and therefore my place in the set hierarchy has also changed.
    • CommentAuthorLeonardoS
    • CommentTimeOct 24th 2020 edited
     permalink
    Hey there.
    The shots of the present day are with the ratings appearing, not hidden.
    I'm not sure if is related with the SotD banners display.

    Also noticed same reported above bucks and votes.

    Thanks for all. :)
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 24th 2020
     permalink
    Thanks for the early reports. Here is what I think I fixed:

    - Fixed rating with keyboard
    - Fixed shots when checking for duplicates while uploading
    - Fixed too many bucks issue, it should be correct now (might need to delete the "decorations" some have)
    - Fixed ratings that appear in FF before SotD is picked
    - Fixed reset password feature
    - Fixed forum sign in
    • CommentAuthorSolhanne
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    When having guessed a shot, the shot info is not displaying right.

    https://imgur.com/a/nfeEQTZ
    •  
      CommentAuthorJakeBlues
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    Hi,
    as already reported to MisterZob, after the last site maintenance it seems to be impossible for me to upload start or end titles.
    For example, I tried to upload a start title for this movies: https://whatthemovie.com/movie/echo_in_the_canyon and https://whatthemovie.com/movie/listen_to_me_marlon
    Something went wrong (it seems that my start title shots were uploaded multiple times, but not as start titles).
    Please check, ciao.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    @Solhanne: does it occur every time? Does it occur when you quickly type the answer (before the whole page is loaded)?

    @JakeBlues: did you start the upload stage from the movie snapshots page (by clicking on a "This movie is missing a Title Still Upload" or by going through /show/new, pick start title shot etc)
    •  
      CommentAuthorJakeBlues
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    @kinoute: I tried both ways...
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    I found the issue. In the meantime, don't upload any title shots, thanks!
    • CommentAuthorvepro
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    @kinoute, thanks for all the fixes
    •  
      CommentAuthorJakeBlues
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    @kinoute: ok, let me know when it's fixed.
    • CommentAuthorgreyhound
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    The pin for going directly to the solving field is missing here.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    It was removed. Normally it should go to the solving field by default
    • CommentAuthorvepro
    • CommentTimeOct 25th 2020 edited
     permalink
    another one, I can't delete scruffy's shout...
    edit: I can now
    •  
      CommentAuthorRigborg
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    Thanks for the fast fixes.

    One more thing - I experience the same thing as Solhanne. Every time, even if the page is fully loaded. And it happens in both Firefox and Chrome.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    Thanks for the details. I have experienced also the issue but not all of the time. I will try to dig into this
    • CommentAuthorSolhanne
    • CommentTimeOct 25th 2020
     permalink
    @kinoute - Everytime when it's the first time i solve the shot. Sometimes when I want to see the solution by pushing the solution button (lightbulb).
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 25th 2020 edited
     permalink
    I think I fixed the following (might need to clear your cache):

    - Fixed the display of the solution bar on the bottom of a shot
    - Fixed upload of start/end titles and character shots
    - Fixed "show all" link on characters pages
    - Fixed carousels on movie/series snapshots page without shots

    @JakeBlues an @footprints I fixed your broken snapshots uploaded, no need to fix them or reupload them
    • CommentAuthorrosebud
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    Using Chrome on my Android10 - Smartphone, i get a long, splitted red " Cinema - Courtain " with a white title " What The Movie " on it while watching / solving on the RecentNewSubmissions and on any single NewSubmission-Snapshot.....very irritating ;-)
    • CommentAuthorvepro
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    first of all, thanks for the great job fixing things...
    another one,
    when I set the random button on "easy & medium" and click "save & close"
    it works once and than it's set on random ("show all") setting for all the subsequent clicks.
    • CommentAuthorurraquita
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    Hi!
    I am not viewing the site correctly with my smartphone
    https://imgur.com/o0kAkDF
    https://imgur.com/sxZD7bH

    I don't know if it depends on my mobile or site...
    • CommentAuthorLeonardoS
    • CommentTimeOct 26th 2020 edited
     permalink
    Just a small thing I noticed.
    Shots in academy ratio (1:37:1) when requested the solution or solving it the white bar that appears with the movie page takes the whole space, not just the shot image. This can be confusing for uploading later on and checking ratios, looks like the shot was taken with the black bars.

    Also noticed the same as urraquita when using cellphone.

    Cheers, thanks.
    •  
      CommentAuthorZomBeeBob
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    Might already be a known error, but when pressing the "first" button to be sent to the first uploaded shot on the site, one insted get sent to this shot: https://whatthemovie.com/shot/512233

    :)
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    @ZomBeeBob this is the normal behaviour if you do that in the "Feature Films" section. It goes to the first shot of this section, not the overall website.
    •  
      CommentAuthorZomBeeBob
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    @kinote, ok thanks for the clarification :)
    • CommentAuthorCircee
    • CommentTimeOct 26th 2020
     permalink
    Hello, a "normal" problem? I cannot add Trailer, Abstract or Genre to movies. Maybe I didn't understand, and that will come back later ...
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 26th 2020 edited
     permalink
    There is a problem regarding adding new movies to the database, it will be fixed tomorrow morning.
    • CommentAuthorCircee
    • CommentTimeOct 27th 2020
     permalink
    Thank you Kinoute for that answer and again for your work..
    • CommentAuthorrosebud
    • CommentTimeOct 27th 2020
     permalink
    Anything runs great now on my cellphone, thanks for the very fast fixing, Kinoute :)
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 27th 2020 edited
     permalink
    Should be fixed the following:

    - Fixed weird display on mobile
    - Fixed random awesome button
    - Fixed header menu width
    - Fixed adding tag input not getting reset
    - Fixed edit series abstract/creator/name etc
    - Fixed adding a new movies/series to the database
    - Fixed video clip addition and deletion
    • CommentAuthoraigle1
    • CommentTimeOct 27th 2020
     permalink
    Hello, when I solve a shot, my picture avatar turns blank at the left of the shoutbox's field.
    • CommentAuthorCircee
    • CommentTimeOct 28th 2020 edited
     permalink
    Hello, impossible to return to the page of the film "Le distrait": I wanted to modify "the abstract", since I had noticed that the text was in French. But when I want to go to the movie page, it's error 500 ... While I am able to go to the other movies page ... Maybe because I posted an image of this movie?
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 28th 2020 edited
     permalink
    "le distrait" has been fixed

    @aigle1: thanks, will be fixed in next release
    • CommentAuthorCircee
    • CommentTimeOct 28th 2020
     permalink
    Thanks for "Le distrait" .
    • CommentAuthorLeonardoS
    • CommentTimeOct 28th 2020
     permalink
    Hi there, I've noticed sometimes shots with explicit content are appearing with the warning text even though my setting are to be explicit. When I refresh the page it gets back, but some other times it appears the warning again. It happens randomly.

    Ciao! :)
    • CommentAuthoraigle1
    • CommentTimeOct 28th 2020
     permalink
    Thanks @kinoute !

    I've found another tricky one :
    In the Snapshots page of a movie, once you've clicked on the last snapshot, it will only display the first one whatever snapshot you may select now.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeOct 29th 2020
     permalink
    This is already explained in the news article.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeNov 1st 2020
     permalink
    There are some bugs which will be fixed soon:

    - filters not working anymore
    - prev/next button not working for unsolved shots
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeNov 1st 2020
     permalink
    - Gore/nudity filters are now a blurry image of the shot (only implemented on overview and shot page for now)
    - Fixed prev/next button not working
    - Fixed when solving a shot, picture avatar turns blank
    - Fixed webstore link requirement for recent movies
    - Added back AI to suggest tags when uploading
    - Improved the addition of tags on shot page (should be quicker, the input stays visible)
    •  
      CommentAuthorRigborg
    • CommentTimeNov 1st 2020
     permalink
    When I press the 'show solution' button or correctly guess the movie, the 'visit movie page' link don't work. Seem like the link is completely missing.
    • CommentAuthoraigle1
    • CommentTimeNov 1st 2020
     permalink
    Thanks for the fixes !

    In the 440th 'animation' tag page : https://whatthemovie.com/search?page=440&q=animation&t=tag
    one of my shot appears twice : #510349
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeNov 1st 2020
     permalink
    Oops, I f*cked up the shots page indeed. Will fix that asap
  1.  permalink
    Hello,
    I would like to become a WTM supporter for six month but I can not make the payment with paypal. What should I do?
    I click on the button "Choose selected plan" and at this link: https://whatthemovie.com/paypal/donate the crocodile appears: Error 404 - Page not found
    Something went terribly wrong ...
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeNov 5th 2020
     permalink
    We also changed the PayPal account, it is not yet implemented on the website. I will send you an email to do that manually in the meantime.
    •  
      CommentAuthorRigborg
    • CommentTimeNov 9th 2020
     permalink
    Can't remember if this happened on the old site or not, so it may not be a mistake. But when I do a tag search it also shows rejected snapshots.