Vanilla 1.3.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeJul 13th 2014
     permalink
    Thanks
  1.  permalink
    I got "Error 500" when I try to connect my Home page. Any other page uploads well.
    • CommentAuthorMisterZob
    • CommentTimeAug 8th 2014
     permalink
    Can you try again?
  2.  permalink
    It's working fine, now. Thank you !
    • CommentAuthorMisterZob
    • CommentTimeAug 8th 2014
     permalink
    tliff fixed it. I only reported it. ;)
  3.  permalink
    user: http://whatthemovie.com/user/CeliaPanic

    to read there: Snapshots received an overall Rating of 7.41 and were favourited an average 6.50 times. user got 2 snaps (10 favs + 2 favs), how the average could be 6,50 ?
    •  
      CommentAuthorZo0
    • CommentTimeSep 8th 2014
     permalink
    • CommentAuthorMisterZob
    • CommentTimeSep 8th 2014
     permalink
    Thanks, link fixed.
    • CommentAuthorWinterwolf
    • CommentTimeOct 19th 2014
     permalink
    seen it lately often that people watch my profile and i get a message in box "Recent Visitors"
    today for example: Krazy about 2 hours ago. I thought hey an old player is back, go to his profile and big surprise there is to read: Krazy was last seen 12 months ago
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeOct 19th 2014 edited
     permalink
    Krazy solved 3 shots during the last month. I noticed too that the "xxx was last seen yyy time ago" was buggy.
    Examples: Spamer (last seen 7 month ago, 1 solve last month), CaribbeesSlim has joined WTM 29 days ago, was last seen an infinite time ago and solved 1 shot last month
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeNov 3rd 2014 edited
     permalink
    I just noticed that the subtitle on http://whatthemovie.com/shot/recentnewsubmissions is "The Archive" and not "New Submissions"

    [Asmodai edit: Fixed thanks to kinoute.]
    • CommentAuthorErrix
    • CommentTimeNov 18th 2014 edited
     permalink
    when I use the keyboard shortcuts and I rate a shot with 8 or 9 it goes automatically to the previous (alt+8) or next shot (alt+9)

    Edit: fixed
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeNov 18th 2014 edited
     permalink
    I confirm @Errix report, it does it when not using the keypad.
    (and @tliff already knows the 0 on the keypad doesn't work)

    [edit: Fixed, thanks @kinoute]
    • CommentAuthorErrix
    • CommentTimeNov 22nd 2014
     permalink
    you're right Ban! if I use the keypad I don't have this "problem"
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeFeb 6th 2015 edited
     permalink
    When inserting a link to a movie inside a comment, it breaks when the movie's title has a single quote (') in it. For example, if you try and link [La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2], you get a link pointing to "La vie d". Of course, it's because the generated HTML is broken:
    <a href='/movie/La vie d'Ad\u00e8le - Chapitres 1 et 2'>La vie d'Ad\u00e8le - Chapitres 1 et 2</a>\

    [Asmodai edit: Fixed thanks to kinoute.]
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeFeb 28th 2015 edited
     permalink
    Similar issue, I can't seem to link the movie [WALL•E]… neither [WALL•E], nor [Wall-E] or [Wall E] seem to work.

    [Asmodai edit: Fixed.]
    •  
      CommentAuthorjaum20
    • CommentTimeApr 12th 2015
     permalink
    I can't access the site! anyone?
    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 12th 2015
     permalink
    Nobody can.
    •  
      CommentAuthorjaum20
    • CommentTimeApr 12th 2015
     permalink
    do you have any idea why?
    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 12th 2015
     permalink
    Some hardware issues, don't know the specifics, but kinoute is working on it. Unfortunately we can't say how long it will take, might be a long time.
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeApr 13th 2015
     permalink
    @Asmodai actually now we can, it's BACK! :)
    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 13th 2015
     permalink
    Which might also be for a long time.
    •  
      CommentAuthorBan
    • CommentTimeApr 13th 2015
     permalink
    Hopefully, yeah :)
    •  
      CommentAuthorjaum20
    • CommentTimeApr 13th 2015
     permalink
    WTM is back!
    \o/
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeApr 18th 2015 edited
     permalink
    Any news ?
    scruffy seems to be dead again...
    •  
      CommentAuthorZo0
    • CommentTimeApr 18th 2015 edited
     permalink
    all seems good!
    scruffy have no shot under 24h so...
    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    Scruffy
    (active about 1 hour ago)

    Seems fine ;)
    • CommentAuthorSolhanne
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    The site was down for 24+ hours, so when the last of the shots posted before the downtime, had timedout, no of the new shots had gotten below 24h, resulting in scruffy not choosing any shots.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    Exactly.

    Sorry for the downtime guys, tliff is still away and I don't really have internet anymore (until april 30th at least) so it was quite hard to do something, especially when the problem comes from the server and when it's not my thing at all...

    Me the past few days

    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    Wait, you wore a tie the past few days?!
    • CommentAuthorthaizy
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    what's happening to asmodai these days?
    • CommentAuthorAsmodai
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    Nothing, he's still locked in the basement.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeApr 18th 2015
     permalink
    In my mind, and considering the circumstances, it was a rope.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeApr 26th 2015
     permalink
    Some memorabilia (animation, nudity etc) were removed, it's normal and it's temporary ofc
    • CommentAuthorSolhanne
    • CommentTimeApr 27th 2015
     permalink
    I'm not getting shouts in my newsfeed. Only messages from scruffy.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeApr 27th 2015
     permalink
    should be fixed.

    - shouts on home should load way faster
    - movies/series pages should load way faster
    - profiles & shots a little faster
    • CommentAuthorSolhanne
    • CommentTimeApr 27th 2015
     permalink
    It does.

    If you're working on optimizing the homepage, maybe you could look at optimizing it for tablets. When using my iPad, I can't access the drop down menus (Quiz, People etc.) And bookmarking and faviriting is diffucult as well.

    I can give a more detailed information if neccesary.
    •  
      CommentAuthorbius
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    Something weird happened! I reconnect just few minutes ago and first there was a weird configuration of all boards( main page, profile, feature films, new submissions...) and after disconnect and then reconnect i've got blank page anywere i go!
    If someone can tell me what's happened, it will be pretty welcome!
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    what browser are you using? IE7 and IE8 won't be supported anymore
    •  
      CommentAuthorbius
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    Safari on MacBook under OS X 10.5.8 this laptop is pretty old now!
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    I need your version of safari
    •  
      CommentAuthorbius
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    Version 5.0.6 (5533.22.3)
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeMay 7th 2015 edited
     permalink
    Something wrong with stats ?


    In the same spirit there are plenty of players that have been seen "an infinite time ago" that appear in the highscore list.
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeMay 7th 2015
     permalink
    Some cache issues, sorry about that. I must have pushed the optimization too much
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeMay 7th 2015 edited
     permalink
    Now it seems ok but you probably changed something that makes the site look strange: each reload or each new page appears briefly without style...
    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeMay 8th 2015
     permalink
    should be ok now
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeMay 8th 2015 edited
     permalink
    hum...
    Now, sometimes (1 over 5 roughly) the page doesn't show (blank page). Reload makes it appear.
    Firefox 37 MacOS
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeMay 8th 2015
     permalink
    And this looks like a bug too. Sorry kinoute :)

    • CommentAuthorkinoute
    • CommentTimeMay 8th 2015 edited
     permalink
    well not really ^^ this player registered after having solved one shot anonymously. But (s)he never logged-in (the account is not even validated) so the last_seen thing is still empty in our db. (S)he registered but never played/logged-in, that's why this message shows up. But I agree this feature is messed up. I'll use the date time the account was created when it happens.

    edit: and when an old player comes play again, sometimes the last_seen does not change like he never came back playing. It's a known issue and I'm still thinking about a workaround (just tried something, we will see).

    edit2: fixed, also fixed "has joined WTM about xx" wrong for new players
    •  
      CommentAuthorefji
    • CommentTimeMay 8th 2015 edited
     permalink
    Not sure it has been fixed. Sorry again :)
    If this player is in the HoF he must have played and logged less than 1 month ago...